Design

Magával ragadó vizuális és szöveges tartalmak létrehozása márkaüzenetek közvetítéséhez és történetek elmeséléséhez.

Felhasználói interfész Felhasználói interfész

Motion Design

Magyarázó és oktatóvideók, animációk, logók, mozgó csempék, infografikák, prezentációk, közösségi tartalmak – bármilyen feladatról legyen is szó, magával ragadó vizuális élményeket készítünk.

Felhasználói felület (UI) design

Egyedi, az adott márka közönségére szabott, a vásárlói értékeket tükröző és az üzleti célokat hatékonyan támogató UI-megoldásokat kínálunk. A prototípusok segítségével már a tervezési folyamat elején megmutatjuk, hogyan zajlanak majd a felhasználói interakciók az oldalon.

Márkaépítés

Az Amazon vezérigazgatója, Jeff Bezos bölcsessége, hogy „A márkád az, amit mások mondanak rólad, amikor nem vagy a szobában.”

A márkaépítés a márka és a fogyasztók közötti kapcsolat kialakításának, megtartásának és szorosabbra fűzésének a művészete. A branding magában foglalja a logó megalkotását, a színpaletta, a betűtípus, a forma, a szlogen, a hangnem és a pozicionálás gondos kiválasztását is.

Felhasználói interfész tervezés

Illusztráció

Emlékezetes, figyelemfelkeltő, szemet gyönyörködtető illusztrációk készítése egy történet elmeséléséhez, a navigáció megkönnyítéséhez vagy az adatok vizualizálásához.

Szövegírás

Az ütős szövegek megragadják a figyelmet és nem eresztenek. Kreatív szöveges tartalmak előállítása weboldalakhoz, blogokhoz, keresőoptimalizáláshoz, sajtóközleményekhez, hírlevelekhez, hirdetésekhez.

Hogyan dolgozunk?

Ismerd meg, hogyan lesz egy elképzelésből emlékezetes digitális élményt nyújtó weboldal!

Design gép Így dolgozunk

Nézd meg munkáinkat.

Érdekel, hogy milyen projecteken dolgoztunk idáig? Nézd meg esettanulmányainkat, ahol részletesen megismerheted munkáinkat és ügyfeleinket is.

Esettanulmányok

Fejlesztenéd vállalkozásod online jelenlétét, üzletmenetét vagy márkáját?