Nespresso Pro

UI és Fejlesztés

Feladat.

2018-ban keresett meg minket a Nespresso, hogy a B2B értékesítésük (irodák, hotelek, bisztrók stb.) támogatásához lenne szükségük egy dedikált oldalra, ahol a kereskedelmi partnerek egyszerűen vásárolhatnak termékeikből.

Kihívás.

A különböző üzleti célcsoportoknak szóló egyedi ajánlatokat, a sokszínű termékkínálatot (kávépárnák, kávégépek és kiegészítők), a Nespresso egyedi szolgáltatásait, a blogtartalmakat és a webshop integrációt egy reszponzív, könnyen navigálható WordPress oldalon kellett megvalósítanunk.

Általunk nyújtott
megoldások

UI Design.

UI-designereink a márkaarculat szigorú elvárásait követve egy modern, letisztult oldalt terveztek, ahol a navigációt beszédes ikonokkal tették még egyszerűbbé, parallax megoldásokkal pedig a statikus képeket töltötték meg élettel. A fejlesztési feladatlistánkon többek között szerepelt a regisztráció és a checkout egyidejű megvalósítása, a Lyreco webshoppal való összekötés, valamint a beépített kereső használatának játékosabbá tétele is. Fejlesztés során az oldalt az értékesítésekre optimalizáltuk, a vásárlásig vezető útvonalat a legrövidebbre vágva. Az oldal szerkesztéséhez egy speciális CMS rendszert alakítottunkki, amelyben a különböző szintű jogosultságokhoz eltérő tartományokat és hozzáféréseket rendeltünk.

Nes-
presso Lucas

Headings

grand cru kávéörlemény

Subtitle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Body

Faucibus congue mattis sed lacinia posuere odio quis eu hendrerit. Quis nulla cursus integer massa eu amet. Urna, cras viverra non, cursus sit non luctus. In et felis mauris, eleifend id est non. Molestie enim in penatibus dignissim. Urna nulla ullamcorper pharetra consectetur.

Quote

“Cras accumsan velit ut augue egestas, eget facilisis.”