Üzlet

Ötvözzük az informatikai és az üzleti tudást, hogy a legtöbbet hozhasd ki vállalkozásodból.

Üzleti szolgáltatások Üzleti szolgáltatások
Weboldal elemzés Weboldal elemzés

Dedikált projektmenedzsment

Ügyfeleink dedikált projektmenedzsert kapnak, aki egykapus rendszerben értelmezi az üzleti igényeiket és optimalizálja a belső munkafolyamatokat ezen célok elérése érdekében.

Üzleti elemzés

Áttekintjük és elemezzük ügyfeleink eredményeit, és segítünk nekik a reális, elérhető célok kitűzésében. A folyamat során azonosítjuk az alacsonyan lógó gyümölcsöket a rövid távú sikerek elérése érdekében, a közép- és hosszútávú célok megvalósításáért pedig üzleti és IT eszközeinket és szolgáltatásainkat használjuk.

Üzleti modell stratégia

Szolgáltatás- és terméktervezési szakértőinkkel segítünk ügyfeleinknek megtervezni és finomhangolni üzleti modelljüket. Szolgáltatásunkkal egy fenntartható, gazdaságilag nyereséges modell hozható létre, amely ügyfeleink és felhasználóik számára egyaránt előnyös.

Marketing és SEO

Marketingszakértőink megvizsgálják vállalkozásodat, célközönségedet, piacodat és versenytársaidat, majd személyre szabott, adatvezérelt digitális tervet készítenek. 

Az oldalak technológiai SEO optimalizálását partnerünk, The Pitch végzi.

Tartalomkezelés

Tartalomkezelő-rendszereinkkel oldalaink egyszerűen naprakészen tarthatók vagy akár új tartalmakkal is bővíthetők, külön képzettség nélkül is. A felhasználókhoz különböző jogosultságok társíthatók, ezáltal a rendszer adminisztrátora eltérő hozzáférési szinteket rendelhet az egyes munkakörök elvégzéséhez és ezzel finomhangolhatóvá válik a rendszeren belül, hogy ki, milyen adatokhoz fér hozzá illetve mit módosíthat. Ha pedig új tartalmakat kell előállítani, akkor a tapasztalt grafikusokból, fotósokból és szövegírókból álló design csapatunk erőforrásait lehet csatasorba állítani.

Weboldal projektmenedzselés Weboldal projektmenedzselés

Hogyan dolgozunk?

Ismerd meg, hogyan lesz egy elképzelésből emlékezetes digitális élményt nyújtó weboldal!

Task box Így dolgozunk

Nézd meg munkáinkat.

Érdekel, hogy milyen projecteken dolgoztunk idáig? Nézd meg esettanulmányainkat, ahol részletesen megismerheted munkáinkat és ügyfeleinket is.

Esettanulmányok

Fejlesztenéd vállalkozásod online jelenlétét, üzletmenetét vagy márkáját?