Fejlesztés

Villámgyors, biztonságos és megbízható fejlesztési megoldásokat kínálunk az üzleti kihívásokra.

Webfejlesztés Webfejlesztés

Webfejlesztés

Biztonságos oldalakat fejlesztünk, gyors működéssel és zökkenőmentes felhasználói élménnyel. Frontend fejlesztőink gondoskodnak az elrendezésről, a designról és az interaktivitásról, amíg a backend fejlesztők a háttérben zajló műveletekért felelnek.

Webkarbantartás

Az oldal naprakészen tartása és zökkenőmentes, optimalizált üzemeltetése. Szakértőink gondoskodnak arról, hogy az oldal összes linkje működjön és rendszeresen frissítik a tartalmakat.

Weboldal készítő csapat Web development team
Minőségbiztosítás Minőségbiztosítás

DevOps

DevOps szakértőink a szoftverek fejlesztése mellett azok disztribúciójával, a szükséges infrastruktúra kiépítésével és a futó szoftverek nyomon követésével is foglalkoznak. Ezt az agilitást rendkívül magas szintű automatizálással ötvözik.

Alkalmazásfejlesztés

Alkalmazások tervezése, fejlesztése, tesztelése és telepítése a legkülönbözőbb üzleti elvárásokat megvalósítva.

Szoftverarchitektúra tervezés

Egy szoftverrendszer alapstruktúrájának megtervezését, vagyis az egyes szoftverelemek közti kapcsolatokat és azok tulajdonságait határozzuk meg szolgáltatásunkkal.

Alkalmazásfejlesztés Alkalmazásfejlesztés

Felhőalapú tárhely

Egy szoftverrendszer alapstruktúrájának megtervezését, vagyis az egyes szoftverelemek közti kapcsolatokat és azok tulajdonságait határozzuk meg szolgáltatásunkkal.

IT-infrastruktúra tervezés

Segítünk meghatározni az IT szerepét a szervezeten belül, majd definiáljuk a működtetéshez szükséges berendezések, alkalmazások és munkaerő erőforrásigényét.

Hogyan dolgozunk?

Ismerd meg, hogyan lesz egy elképzelésből emlékezetes digitális élményt nyújtó weboldal!

Fejlesztő reaktor Így dolgozunk

Nézd meg munkáinkat.

Érdekel, hogy milyen projecteken dolgoztunk idáig? Nézd meg esettanulmányainkat, ahol részletesen megismerheted munkáinkat és ügyfeleinket is.

Esettanulmányok

Fejlesztenéd vállalkozásod online jelenlétét, üzletmenetét vagy márkáját?